0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Статті

Красива, розумна, ще й готувати вміє: 10 причин купити мультиварку KitchenAid

27 березня 2017

Що повинна вміти робити хороша мультиварка? Швидко і смачно готувати. Багатофункціональні мультиварки KitchenAid зі зйомним приладом для перемішування не тільки віртуозно готують, але й уважно стежать за самим процесом приготування. Що при цьому повинні вміти робити ви? Вчасно підготувати необхідні інгредієнти і просто не заважати. Wink

10 причин звернути увагу на мультиварки KitchenAid:

  • Мультиварка KitchenAid універсальна, має 12 програм приготування і автоматичний режим підтримування температури після закінчення кожної з програм.
  • Вона дозволяє готувати страви зі складною рецептурою, такі, як соус для спаґетті, паелью, ризотто і багато іншого.
  • Кожній страві – своя температура приготування! Мультиварка від KitchenAid оснащена функцією точного контролю температури для рівномірного нагрівання і приготування страви в діапазоні від 75° C до 230°C. Передбачений спеціальний режим для приготування йогурту при температурі , яка не перевищує 35°C.
  • Вам не треба піднімати накривку, щоб помішати страву. Бо у KitchenAid є моделі зі зйомним приладом для перемішування. Просто насипте крупу чи покладіть інші продукти і займайтеся власними справами!
  • У мультиварках KitchenAid передбачений режим приготування до 12 годин і автоматичне підтримування температури до 24 годин.
  • Інтуїтивний цифровий дисплей з багатьма мовами, підказками і покроковими інструкціями зможе навчити швидко і з задоволенням готувати навіть підлітка.
  • Робоча чаша з антипригарним покриттям CeramaShield стійка до появи подряпин – продукти не будуть прилипати до дна мультиварки, страва буде при цьому рівномірно прогріватися.
  • Зйомний пристрій для перемішування з трьома швидкісними режимами дозволяє перемішувати, перевертати і потроху помішувати страву в процесі приготування, що забезпечує рівномірне розподілення тепла і якісне приготування.
  • Дизайн мультиварок KitchenAid заслуговує окремої уваги. Стильний зовнішній вигляд не залишить байдужою жодну господиню. Забудьте про типовий дизайн-каструлю, мультиварка KitchenAid – це багатофункціональна яскрава суперзірка на вашій кухні.
  • Приготування страв у мультиварці KitchenAid – це корисно, приємно і вимагає мінімуму вашої участі в процесі.

 

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити