0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Новости

Майстер-клас від food-експерта ProMenu Маши Каленської

19 серпня 2017

17 серпня в ресторані «Котелок» відбувся довгоочікуваний майстер-клас від нашого food-експерта Марії Каленської. Разом з ProMenu Маша розповіла і показала, як приготувати середземноморські страви із локальних продуктів. А під смачнючі мідії і закуски гості дегустували вина від партнера заходу –виноробні «Колоніст».

Місця на майстер-клас розліталися як «гарячі пиріжки». І це не дивно! Тут, як то кажуть, зійшлися всі зірки: готує і показує Маша Каленська, вина надає Колоніст, приймає Котелок, а накриває ProMenu!

Майстер-клас почався з дегустації басарабських равликів і шампанського Бісер від Колоніста. Потім почали готувати. На майстер-класі готували мідії по-грецькому одеського штибу і закуску «Буюрді» з басарабського сиру. Морепродукти готували в чавунних казанках французького бренду Chasseur.

Для приготування страв використовували тільки місцеві продукти! Такий підхід вбиває одразу двох зайців. По-перше, локальні продукти свіжі і не містять консервантів, необхідних заморським побратимам для успішного транспортування. По-друге, вдається отримати страви з уже знайомим, але в той самий час новим смаком.

Три години пролетіли непомітно. Усі залишилися дуже задоволені, а головне – ситі! ;) Якщо ви вже шкодуєте, що пропустили такий поживно-пізнавальних захід – не засмучуйтеся. Мережа магазинів кулінарних емоцій ProMenu готує для вас цілу серію майстер-класів з нашими експертами. Стежте за новинами і не забудьте підписатися на нашу сторінку в Facebook. До нових зустрічей!

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити