0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Новости

Новинки KitchenAid: керамічні форми для вишуканих страв уже в продажу

27 березня 2017

Як приготувати смачну і корисну страву, а потім красиво подати її до столу? Елегантні керамічні форми для запікання від KitchenAid – чудове рішення для тих, хто однаково цінує комфорт приготування і красу сервірування. Приходьте в мережу магазинів ProMenu|Сервіро – стильні, зручні і практичні керамічні новинки від KitchenAid уже з’явилися в продажу.

Свята скоро, і господинь уже тривожить одвічне питання: що приготувати? Простим і ефективним рішенням для святкового столу стануть різноманітні запечені смаколики, приготовані в кераміці KitchenAid. Чого вартий один тільки вигляд апетитних золотистих шкоринок і звабливий аромат, який лине з керамічного горщика. Як правило, готуються такі страви нескладно, але завжди виграшно виглядаються на святковому столі. До того ж під час запікання всі інгредієнти зберігають максимум своїх корисних властивостей.

Маленькі керамічні форми-рамекіни від KitchenAid чудово підійдуть для приготування вишуканих порційних страв. У них ви можете приготувати ароматну запіканку з баклажанів чи кабачків під ніжним сирним соусом. Або, наприклад, здивувати гостей смачнючим яблучним крамблом – соковитим і незвичайним десертом із солодкою хрумкою шкоринкою. Керамічна глазур не вбирає запахи і дозволяє готувати без використання олії. У посуді KitchenAid творити не тільки приємно, але й корисно.

Справжньою окрасою столу стануть риба або овочі, запечені під сирним суфле. Для їхнього приготування чудово підійдуть прямокутні форми KitchenAid. Подати страву до столу можна прямо з духовки, не перекладаючи її з елегантної керамічної форми. Стильний дизайн форм KitchenAid чудово підійде як для святкового сервірування, так і для скромної вечері на двох. 

Керамічні форми для змішування від KitchenAid з маленьким носиком для зливання рідини практичні і зручні. Всередині форми передбачена спеціальна мірна шкала. У таких чашах можна не тільки змішувати, запікати, зберігати продукти в холодильній і морозильній камерах, але й готувати оригінальні страви в мікрохвильовій печі. Потіште себе простим, але дуже смачним шоколадно-кавовим кексом, приготованим у мікрохвильовій печі всього за 2 хвилини! Увесь керамічний посуд KitchenAid не тільки практичний, але й неймовірно міцний, стійкий до сколів і тріщин.

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити