0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Статті

Новорічні подарунки для сім'ї та друзів

21 грудня 2022

Як же нам подобається отримувати подарунки! Але всі ми знаємо, що іноді їх обирати не так вже й просто. Ідеї ховаються, ніби грають з нами в піжмурки, а дні на календарі невпинно йдуть, наближаючи головні зимові свята. Не хвилюйтеся! У нас є вихід. Ми зібрали для вас чимало варіантів подарунків для усіх членів родини та друзів.

Подарунки для батьків

Завітайте у Святвечір, Різдво чи Новий рік до мам та бабусь із набором для чаювання: для цього підійде кухоль заварювальний з ситом Viva Scandinavia MINIMA, а також ємність для меду з ложкою Viva Scandinavia MINIMA, щоб, так би мовити, підсолодити зустріч. 

Особливо сподобається дбайливим батькам форма для запікання курки з кришкою Emile Henry OVENWARE. Від запаху цієї страви не встоїть жоден член родини! До речі, в Emile Henry багато інших яскравих товарів для кухні — ємність для оцту та олії, форми для запікання пирогів, риби чи десертів, рукави для солі... І не забувайте про новорічний посуд і текстиль Easy Life, що стане чудовим доповненням для святкового інтер'єру вашої кухні.

Для жінок

Дружині чи подрузі можна подарувати книгу з рецептами різноманітних кондитерських виробів і силіконову форму Lekue для випікання пирога, в якій вона зможе експериментувати та частувати вас цими смаколиками.

Для десертів у нас є неймовірний набір Sola Switzerland ALPHA на 13 предметів, включно з лопаткою для зручної подачі. Ну і звісно, хто не мріє про ідеально білий посуд, який підійде до абсолютно різних страв. Обирайте набори тарілок та чашок Aida Passion на подарунок і будьте певні — ви потрапите прямо в ціль. 

Для чоловіків 

Безперечно, чимало чоловіків вражають своїми кулінарними здібностями, і навіть звичайні сосиски, зварені та подані ними, здаються смачнішими, ніж зазвичай. Жартувати, до речі, це теж частина свят, тому якщо є нагода — користуйтеся, позитивні емоції нам потрібні, які ніколи.

Але якщо приготувати сосиски — це завдання із легких, то соковиті стейки — вже із зірочкою. Процес полегшить якісний посуд, а саме сковорідка-криль з кришкою Chasseur FRYPAN. Також ви можете обрати прес для гамбургерів GEFU ROASTING, який допоможе сформувати ідеальні стейки для бургерів.

Ви не прогадаєте, якщо подаруєте чоловікові набір для дегустації віскі, наприклад, стакан із зображенням бізона зі сланцевим костером Just Slate ENGRAVED, а також камені для охолодження VinBouquet TO CHILL.

А для активних чоловіків завжди знадобиться під рукою термокухоль Contigo із гарячою кавою, ланч-бокс з приборами GEFU ENVIRO та стильна сумка для ланчу Lekue TO GO, яку можна взяти у дорогу чи офіс.

Для друзів

На свята зустрічаються не лише з членами родини, а й з друзями. Візьміть із собою келихи для шампанського Zwiesel Glas PURE або відро для охолодження пляшок Peugeot Saveurs De Vins

Якщо ви добре знаєте смаки друзів щодо дизайну, то ризикніть доповнити інтер'єр їхньої кухні дошками Joseph Joseph FOLIO у вишуканому кольорі рожеве золото. 

А в сучасних умовах, коли багато з нас працюють онлайн з дому, чудовим подарунком стане подушка-таця Bosign Laptray Anti-Slip, яку можна використовувати для ноутбука і комфортно працювати прямо в ліжку або ж поставити на цю тацю чай та смаколики й читати книгу чи дивитись фільми.

Варіантів для подарунка стільки, що й не злічити. Тому якщо не знаєте, що обрати, просто заходьте до нашого магазину або зателефонуйте до нас на гарячу лінію і ми підберемо для вас той самий, ідеальний подарунок. 

А подивитись варіанти подарунків для малечі можна у нашому минулому блозі.

Мирних свят!

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити