0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Новости

Відкриття ProMenu Kadorr! - Ще більше кухонних емоцій

04 жовтня 2017

Ваш улюблений шеф кухонних емоцій ProMenu цього разу навідався в сонячну Одесу, щоб дарувати вам ще більше яскравих вражень. Першого жовтня відбулося довгоочікуване відкриття нового магазину ProMenu в торгівельному центрі Kadorr City Mall. Усіх відвідувачів чекала тепла позитивна атмосфера, привітний персонал, широкий асортимент брендової європейської продукції, продумане тематичне оформлення торгових стендів і, що найголовніше – подарунки кожному покупцеві!

Разом з ProMenu ви забудете про сірі будні і поринете в атмосферу яскравого настрою і позитивних емоцій. День відкриття нового магазину був переповнений приємними сюрпризами, якими наші гостинні продавці з радістю ділилися з кожним відвідувачем. Без подарунка не пішов ніхто ;)

Потрапляючи в наші магазини, ви неодмінно почуватиметеся ніби на перетині світів. Тематично оформлені стенди спеціально для кожного бренду створюють неповторну атмосферу повного занурення в традиції, історію й антураж кожної компанії.

У чарівну Великобританію 50-х років ви з головою зануритеся разом із затишним острівцем колекції Pride of place від британського бренду T&G, новачка на наших полицях.

Французьку ніжність і витонченість у кожній деталі подарує вам тематично оформлений стенд керамічного посуду від іменитого бренду з віковою історією - Emile Henry.

Яскраві соковиті барви і неймовірно сильна енергетика від ґаджетів Joseph Joseph. І багато, багато іншого. Але ліпше один раз побачити самому, ніж сто разів про це прочитати ;)

Мережа ProMenu|Сервіро – це не просто магазини посуду і кухонного приладдя. Ми ділимося з вами емоціями і хочемо продавати вам тільки все найкраще від іменитих європейських брендів. Запам’ятайте: вулиця Генуезька 24Б, торгівельний центр Kadorr City Mall, 1-й поверх, магазин ProMenu – адреса острівка нескінченних позитивних емоцій, гостинних продавців, приємних покупок, яскравих сюрпризів і подарунків! Ми з нетерпінням чекаємо на вас ;) 

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити