0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Новости

Парова досконалість в ProMenu – цифрова пароварка Cuisinart

28 липня 2017

Апетитна курочка, соковите овочеве рагу, ароматна рибка і навіть десерти – і все це… в пароварці! Вам все ще здається, що для приготування стількох страв доведеться годинами стояти на кухні, нескінченно випікати, смажити, тушити і помішувати? Пароварка Cuisinart впевнено каже «ні!» нудному приготуванню і нездоровій смаженій їжі. М’ясо ідеально протушкується, випічка ніколи не підгорить, а овочі збережуть усі свої корисні властивості. Пароварка Cuisinart може все і навіть більше. ;) Приходьте в ProMenu|Сервіро і переконайтеся в цьому самі.

Забудьте про нестерпно довге розігрівання і приготування страв. Пароварка Cuisinart повністю наповнює чашу парою і абсолютно готова до роботи всього за 30 секунд. Литий алюмінієвий нагрівач з технологією «парового вибуху» виштовхує пару, забезпечуючи її циркуляцію і прискорюючи процес приготування на цілих 30%. Хочете соковиту курочку всього за 25 хвилин? Цифрова пароварка Cuisinart легко з цим впорається.

В арсеналі пароварки п’ять режимів: ручний, морепродукти, каші, курка, овочі. Усе дуже просто: покладіть продукти в простору п’ятилітрову чашу, оберіть потрібну вам програму за допомогою зручного регулятора і натисніть на «старт» – решту пароварка зробить за вас. Готову страву ви можете подати до столу прямо в скляній паровій чаші.

Якщо вам раптом знадобиться додати якісь продукти в процесі приготування, ви можете натиснути на «паузу», і пароварка одразу призупинить свою роботу. Крім того, вона може не тільки готувати, але й розігрівати продукти за температури 70°C, не висушуючи страву, а також залишатися в режимі підтримки тепла.

Пароварка Cuisinart не тільки вражаюче зручна і технологічна, але й є справжнім еталоном якості. Вона виготовлена з термостійких, довговічних матеріалів. Парова решітка легко знімається і регулюється за висотою. Чаша зроблена із міцного термостійкого боросилікатного скла, ручки не нагріваються. Деталі пароварки легко і зручно мити в посудомийній машині.

Купуйте багатофункціональну технологічну помічницю від Cuisinart, готуйте смачні корисні страви швидко і з задоволенням. Чекаємо на вас в мережі магазинів ProMenu|Сервіро.

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити