0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Новости

Технології майбутнього: новинки від німецького бренду Unold уже в ProMenu

23 квітня 2017


Су-від, раклетниця, вакууматор… Якщо на вашій кухні досі немає цих корисних кухонних приладів – приходьте в ProMenu. Кулінарні інновації Unold вже на полицях наших магазинів.

Су-від Unold

Технологія су-від – нова тенденція у сфері приготування здорової і знежиреної їжі. Су-від (від фр. sous-vide, «під вакуумом») – унікальний спосіб приготування смачних і корисних страв у вакуумі при мінімальній температурі.

Не так давно технологію су-від застосовували тільки на кухнях першокласних ресторанів. Тепер приготувати їжу у вакуумі можна в домашніх умовах! Їжа зберігає природну вологу і максимум корисних мікроелементів.

Для приготування знадобиться нагрівач води су-від, вакууматор і спеціальні пакети для вакуумного пакування. Су-від від німецької марки Unold дає можливість точно налаштовувати температуру нагріву з кроком в 1 С°, і підтримувати її протягом усього процесу приготування.

Вакууматор Unold

Вакууматор Unold знадобиться для підготовки продуктів не тільки для су-від, але й перед зберіганням, у тому числі в морозильній камері. Потужний насос відкачує повітря з пакета з потужністю 11 літрів за хвилину. За допомогою спеціальної насадки можна відкачувати повітря навіть із пляшки вина.

Раклетниця Unold

Іще одна новинка – раклетниця. Раклет – національна шведська страва з розплавленого жирного сиру з додаванням м’яса чи овочів. Винайшли її пастухи. Влаштовуючись на обід на свіжому повітрі, вони плавили сир на відкритому вогні і вмочали в нього хліб, картоплю чи солоні огірки. З часом такий сир, а потім і сама страва, почали називатися раклет, що в перекладі зі шведської буквально означає «зшкрябувати».

Гриль-раклетницю Unold можна ставити прямо на обідній стіл. У Швеції дуже популярні раклет вечірки, де кожен гість сам собі готує смачні ласощі. Поки на верхній гранітній плиті приладу підрум’янюються овочі, м’ясні делікатеси чи морепродукти, в порційних сковородах з антипригарним покриттям плавиться ніжний сир…

Кухонна техніка Unold в Україні

Крім незвичайного приладдя, в асортименті компанії Unold представлені всі необхідні кухонні прилади, серед яких електричні чайники, хлібопічка, м’ясорубка, крапельна кавоварка, індукційна плита і стаціонарний блендер. Поспішайте, нові кухонні помічники чекають на вас у мережі магазинів ProMenu|Сервіро.

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити