0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Новости

У кращих традиціях Англії – новинки від британського бренду LSA уже в продажу

27 березня 2017

Церемонія чаювання, почесна варта королівської сім’ї – ці красиві англійські традиції добре відомі у всьому світі. Прихильники високих стандартів, англійці, завжди і у всьому тримаються на висоті. Питомо британський бренд LSA уже понад 50 років випускає якісний концептуальний посуд і предмети сервірування ручної роботи. Тепер сучасна англійська класика LSA і в мережі ProMenu|Сервіро. Окрім високої якості, у кожній колекції живе своя особлива традиція. Приходьте до нас, усе побачите самі.

В Англії дуже дбайливо ставляться до природи. На вулицях ви не зустрінете людей у шкіряному одязі чи хутрі, і навіть традиційні головні убори гвардійців почесної варти зараз виготовляються зі штучного хутра. Компанія LSA теж розділяє, розуміє обмеженість і відповідально підходить до використання природних ресурсів. Оригінальна, спокуслива колекція посуду Mia повністю виготовлена із повторно переробленого скла. Вази, склянки, підсвічники й інші предмети сервірування із зеленавого скла з тонким карбованим оздобленням чудово контрастують з масивними дерев’яними елементами, створюючи особливий образ автентичної старовини.

Традиції в сервіруванні важать не менше. Усім відомий five-o-clock tea – справжня церемонія чаювання. До чаю подаються солодощі, булочки, джем и солодкі вершки. Стильні набори з колекцій Dine і Stilt – білосніжний фарфор ручної роботи на масивних столиках і підставках, міні-етажерки з відбірних сортів дуба, допоможуть оформити сервірування зі смаком. А елегантні декантери, спеціальні сервірувальні дошки для подачі сирної нарізки, тостів і булочок підійдуть для особливого випадку чи тихої вечері на двох. Обирати вам.

Не за горами Новий рік! В Англії його шанують не менше, ніж Різдво. Лондонський новорічний парад відомий як найяскравіша і наймасштабніша новорічна подія в усьому світі. Традиція розкішно святкувати Новий рік притаманна і нам. Ошатні келихи, склянки і чарки з колекції Polka від LSA з металізованим кольоровим перламутром елегантно прикрасять сервірування столу і створять цілком особливу атмосферу свята, а також чудово підійдуть як подарунок.

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити