0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Бренды

6 інноваційних приладів для тих, хто захоплюється випіканням

11 січня 2019

6 інноваційних приладів для тих, хто захоплюється випіканням

Якщо ви новачок у випічці й шукаєте те, що спростить процес, аби залишити час на вдосконалення своїх навичок або досвідчений пекар з багаторічним досвідом, в нас є все необхідне для вашого улюбленого заняття, але з абсолютно практичним підходом. Всі інноваційні кухонні інструменти послідовно роблять процес простим, приємним та чистим.

Якщо ви захоплюєтеся випіканням, читайте про 6 наших найважливіших інструментів для випікання, які допомагатимуть вам готувати швидше!

Сито Shake-It

Ідеально для тих, хто полюбляє мультизадачність

Сито Shake-It

Іноді просіювання може бути доволі виснажливим, особливо під час випікання великої кількості, наприклад, печива. Наше сито Shake-It зі спеціальною інноваційною ручкою, яка імітує «постукування» рук. Завдяки цьому борошно просіюється швидше і простіше, а вільна рука може у цей час перемішувати тісто.

Качалка, яка регулюється Rolling Pin

Ідеально для тих, хто полюбляє мінімалізм

Качалка, яка регулюється Rolling Pin

Наша качалка, що регулює розмір, оснащена спеціальними підказками, які допоможуть створити базу для піци точної товщини, таку саму, як у справжнісіньких італійських піцеріях. Все просто: він оснащений чотирма комплектами змінних дисків, які піднімають качалку над поверхнею на 2, 4, 6 або 10 міліметрів. Завдяки цьому качалка розкатає тісто ідеальної товщини буквально одним рухом.

Миска Tilt™

Ідеально для тих, хто полюбляє все контролювати

Миска Tilt™

Чаша для змішування Tilt™ має спеціальну протиковзну основу, яка дозволяє нахиляти чашу під кутом, аби перемішувати та збивати інгредієнти для тіста. Скажіть «До побачення» мискам для випікання, які вислизають з-під руки, через що робоча поверхня завжди у залишках тіста.

Мірний набір Nest™

Ідеально для тих, хто полюбляє практичність

Мірний набір Nest™

Це один з найулюбленіших інструментів для кухні: мірний набір Nest™ — колекція практичних і економічних мірних стаканчиків в одному. Вони індивідуально укладаються і надійно єднаються для легкого, компактного зберігання у вашому кухонному ящику.

Пензель для змащування тіста Glaze

Ідеально для тих, хто полюбляє охайність

Пензель для змащування тіста Glaze

Є дві речі, з якими погодиться кожний пекар:

  1. Час від часу (або завжди) глазурування може бути дещо брудним випробовуванням.
  2. І дуже важливо, аби поверхня була рівнесенькою.

Ну, на щастя для вас, в нас є рішення всіх ваших «глазурувальних» проблем: ідеальний пензлик для змащування кондитерських виробів. Продуманий дизайн — це коли вам не треба постійно занурювати щітку у суміш, уникати крапель і бруду на робочій поверхні.

Цифрові кухонні ваги TriScale™

Ідеально для тих, хто полюбляє економити місце

Цифрові кухонні ваги TriScale™

У випічці головне що? Точність, звісно. Ваги TriScale™ поєднують у собі мінімалістичний дизайн, компактність та точність. Мабуть, це дійсно найкращі цифрові кухонні ваги усіх часів! Цей підкований кухонний гаджет не тільки зважує ваші інгредієнти з ювелірною точністю, але й акуратно складається, дозволяючи легко зберігати навіть у найменшій кухонній шухлядці.

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити