0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Новости

Ароматна новинка в ProMenu: натуральні чаї Florapharm

03 березня 2017

В мережі магазинів ProMenu|Сервіро все частіше з’являються новинки. Багато хто вже встиг оцінити і полюбити чудову натуральну каву Danesi, тепер прийшла черга потішити чайних гурманів. Напої і купажі від німецького бренду Florapharm – це симфонія смаку і аромату, зануритися в яку ви можете уже сьогодні! Цей чай залишиться у вашому серці назавжди, як тільки ви зробите перший ковток. Приходьте, Florapharm уже чекає на вас в ProMenu.

                             

Чай – напій, який актуальний в будь-яку пору року: взимку теплий аромат зігріває холодними вечорами, а влітку – підбадьорливий смак допомагає освіжитися в спекотний день. Але далеко не весь чай можна назвати якісним, а тим паче – корисним. Чай Florapharm однаково смачний і корисний. Це справжній високоякісний продукт, трав’яні, квіткові і фруктові суміші, які нікого не залишать байдужим. 

                            

Насолода чайною розкішшю – переваги Florapharm:

  • Натуральні інгредієнти і ароматизатори. Під час виробництва чайних сумішей не використовуються синтетичні чи генетично модифіковані добавки. Усі складові мають виключно природне походження, проходять старанну обробку в Німеччині. Усі преміальні сорти чаю, трави й інші добавки доставляються з різних куточків світу, проходять поетапний контроль і тестуються у власній лабораторії компанії на відповідність стандартам якості.
  • Корисні властивості. Купажі включають різні корисні трави і квіткові мікси, які сприятливо впливають на організм людини і мають лікувально-профілактичний ефект.
  • Екологічно чиста упаковка. Окремо варто відзначити якість пакетованого чаю Florapharm. Кожна «пірамідка» виготовлена з екологічно чистого матеріалу, не містить шкідливих елементів у складі і не впливає на смак готового напою. Пакетований чай Florapharm – це преміальний продукт найвищої якості.

                            

Один раз спробувавши  чай Florapharm, ви назавжди залишитеся під його магічною владою.

Чекаємо на вас в ProMenu|Сервіро, ми втілюємо найсмачніші мрії в реальність!

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити