0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Статті

Carrera - урбаністична новинка в ProMenu

23 січня 2018

Стрімкий ритм життя і нескінченні інновації – ось що надихало спеціалістів відомого німецького бренду Carrera під час розробки своєї техніки. Покупців у всьому світі полонить їх стильний дизайн, чудова якість і професійний функціонал пристроїв. Саме тому їх техніка така популярна у люксових фешн-салонах. А тепер доступна і в нас у ProMenu!

Почавши свою діяльність з виготовлення преміального бьюті-обладнання, Carrera стрімко розвивалася, оновлюючи свій асортимент ексклюзивної кухонної техніки. В інноваційному побутовому обладнанні бренду знайшли своє відображення урбаністичні концепції дизайну і революційні технології.

Carrera - це не тільки стиль. Професіонали компанії поставили перед собою завдання максимально спростити приготування їжі і забезпечити комфортом життя людини, яке наповнене швидкістю і драйвом. Спеціалісти Carrera надихалися прискореним пульсом насиченого життя, яке гучно звучить автомобільними сигналами, голосами перехожих, мобільними ґаджетами і музикою з кафе.

Стильний чайник від Carrera не просто досягає заданої температури за максимально короткий час, він здатний підтримувати її понад 30 хвилин за допомогою ультрачутливого датчика.

Кварцові керамічні нагрівальні елементи тостерів від Carrera не виділяють формальдегід і використовують менше електроенергії. Пристрій автоматично центрує хліб, що забезпечує рівномірне підсмажування тостів.

З такими складними завданнями, як збивання ідеальної молочної піни, яєчних білків чи домашнього майонезу, легко впорається занурний блендер Carrera, який за допомогою елегантного світлодіодного дисплею показує точний час змішування.

Carrera відкриває нову еру у світі техніки, де домашні девайси забезпечують неймовірний комфорт, надійне функціонування і економію часу, щоб дати людині можливість іти в ногу з часом і встигати за стрімким розвитком сучасного життя. Carrera - це бренд, на який ми заслуговуємо ;)

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити