0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Новости

Якщо кава, то натуральна італійська: Danesi Caffè уже в ProMenu

27 березня 2017

У чому ж криється таємниця італійської кави? Чому від однієї згадки про неї мимоволі з’являється відчуття затишку, по тілу розповзається тепло, а в роті виникає солодко-гіркуватий присмак? Справа саме в ній. Слова тут безсилі, якщо ви і чашечка справжнього італійського еспресо досі не знайомі. Приходьте в мережу ProMenu|Сервіро, справжня італійська кава Danesi Caffè вже чекає на вас у наших магазинах. Спробуйте Danesi і ви неодмінно прийдете до нас ще раз ;)

У найкращий кав’ярнях Риму вам ніколи не відкриють секретний рецепт приготування смачнючого еспресо, це сокровенна таємниця, яка передається з покоління в покоління. Але про кавові зерна, з яких готується цей на диво смачний напій, розкажуть охоче: «Тільки Данезі!», – такою буде однозначна і негайна відповідь.

То чому ж кава Danesi така популярна? У чому секрет її бездоганного привабливого смаку?

Причин декілька:

  1. Кава Danesi зберігає таємницю особливого купажування кавових зерен. Відданість і безмежна любов до кави культивуються родиною Данезі з 1905 року, а унікальні секрети купажування передаються з покоління в покоління. Технології блендування удосконалюються і зберігаються в суворій таємниці. Кожен сорт кави Danesi унікальний і неповторний.
  2. Для своїх кавових сумішей компанія Danesi з року в рік закуповує найліпші кавові зерна на одних і тих самих перевірених плантаціях, які знаходяться в різних куточках світу. В ароматі кави Danesi ви вловите легке шурхотіння листя високогірних плантацій Латинської Америки, холодні вітри гірських плато Ефіопії і шум дощу вологих тропічних лісів Південної Індії…
  3. Технологія виробництва складається з трьох вивірених і старанно контрольованих етапів: попередня сушка зерен, повільне і рівномірне обсмажування протягом 25-30 хвилин, ніжне і обережне охолодження кавових зерен повітрям.
  4. Аромат і бездоганний смак кави Danesi зберігаються завдяки надійній упаковці кавових зерен. Продукція Danesi обережно фасується в спеціальні банки з жерсті або герметичні вакуумні пакети з клапаном. Через клапан з упаковки виводиться вуглекислий газ, який виділяють кавові зерна. Крім того, завдяки цьому клапану можна оцінити аромат кави, не відкриваючи пакет.
  5. Асортимент кавової продукції Danesi настільки широкий, що не залишить байдужим жодного кавомана.

Познайомтеся з Danesi ближче, зануртесь в атмосферу народження цієї автентичної кавової італійської компанії, перейміться цінностями і традиціями родини Данезі, її шанобливим ставленням до її величності КАВИ. А краще – просто спробуйте Danesi! Більш детально з компанією Danesi, її продукцією і мистецтвом створення найкращої у світі італійської кави можна ознайомитися тут.

Приємного пиття кави! Ви варті того, щоб пити натуральну італійську каву. 

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити