0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Новости

Гастромайстерня "Confiture" – місце, де народжуються нові смаки

10 січня 2018

У цю холодну зимову пору поласувати чимось смачненьким – просто чарівне задоволення. Не зволікайте і подаруйте собі неповторну гастрономічну насолоду! У ProMenu|Сервіро з’явилася ексклюзивна продукція від гастромайстерні «Confiture» і її засновника – кулінарного експерта Євгена Клопотенка. Це і захоплююче-смачні конфітюри, і мармелади, а також варення і соуси. Гастромайстерня «Confiture» - це парадіз для гурманів! Ці маги харчової промисловості подарують вам надзвичайний фонтан із яскравих смакових емоцій.

Задумуєтеся про здорове харчування? Стежите за фігурою? Сумуєте за бабусиним варенням? Хочете годувати своїх дітей виключно корисною їжею? Тоді продукція «Confiture» - саме те, що вам треба! Бо гастромайстерня у процесі приготування використовує виключно натуральні інгредієнти. Абсолютно ніяких барвників, ніяких підсилювачів і замінників смаку. Тільки екстрасвіжі, екологічно чисті продукти і часточка любові.

Колекції конфітюрів і соусів «Confiture» – це справжня криниця смакових вражень. Поєднання, здавалося б, непоєднуваних між собою продуктів, свіжі й оригінальні смаки – відмінні ознаки їхньої продукції. Це 1000 і 1 пропозиція, спроможна задовольнити найпіднесеніші кулінарні запити будь-якого гурмана. Хай ви оберете фітнес-варення, конфітюр чи соус – у будь-якому випадку це безумовна любов з першої ложки.

Для тих, хто віддає перевагу традиційному смаку, у «Confiture» є серія «Бабусине варення»: полуничне, вишневе, малинове, чорничне і абрикосове – у кожному смак дитинства!

Любите солодке, але докоряєте собі за кожну зайву калорію? Не треба! З фітнес-варенням від гастромайстерні можна розслабитися і просто отримувати задоволення. Бо це мінімум цукру і мінімальна термообробка фруктів. А це значить – менше калорій і більше вітамінів. Спробуйте ніжні поєднання полуниці з ваніллю, чорної смородини з м’ятою чи вишні з лимонною цедрою.

Для всіх тих, хто хоче освіжити і вдосконалити смак звичних страв, у «Confiture» є лінійка соусів-конфітюрів The Eatles. Вони ідеально підкреслять смак соковитого м’яса і улюбленого сиру. Стануть прекрасним доповненням до маринаду чи смачною добавкою до заправки салату. Обирайте гострий, пряний, солодкуватий чи з приємною кислинкою.

Гастромайстерня «Confiture» - унікальний зразок якісної і, що важливо, української продукції, на яку рівняються європейські бренди. Поспішайте в ProMenu за порцією своєї гастрономічної насолоди ;)

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити