0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Статті

Halloween – солодко чи гидко?

23 жовтня 2017

Жовтень у розпалі, а це значить, що наближається найжахливіша ніч у році – Геловін. Вбратися в костюм нечисті, походити шумною ватагою, вимагаючи гостинців, чи накупити солодощів і закритися вдома – вирішувати вам! А ProMenu підготував для вас хіт-парад головних традиційних дійств, які допоможуть вам розважитися від душі і розбавити сірі будні!

Гарбуз, гарбуз і ще раз гарбуз

Жодне святкування передодня всіх святих не може обійтися без цього атрибуту. Тому не дивно, що наш безумовний фаворит – ліхтарик, вирізаний з гарбуза. Або ж, як заведено казати на заході – голова Джека.

Отож, як нам зробити цей монструозно красивий аксесуар? Беремо величенький гарбуз, зрізаємо верхівку, вилучаємо вміст. А тепер починається найцікавіше! Творчий процес – вирізаємо ніс, очі, зубату посмішку. Справа досить нелегка, тому без гострих ножів тут не обійтися. І повірте, нічого ліпшого, ніж ножі від Wuesthof не допоможе вам втілити усе своє творче натхнення в життя.

Навіщо ж це потрібно? Вигляд зловісного гарбуза вбереже вас у цю страшну ніч від відьом, вовкулак і вампірів, ну і заради веселощів! Ставимо запалену свічку всередину гарбуза, повертаємо гарбузу верхівку - готово!

Головне, щоб костюмчик сидів

Відчути себе відьмою Банші чи найвеселішим демоном – у цю ніж можливе все! Переходимо до другого, але не менш важливого етапу підготовки до Геловіну – вибору костюму. З чого почати? Пустіть фантазію у вільний політ, оберіть якомога страшнішого персонажа, як слід загримуйтеся – і вперед на пошуки пригод!

Trick or treat?

Тепер, коли ви вбралися і зробили страшний світильник, саме час іти вимагати солодощі, лякати перехожих і любих сусідів! Цю геловінську забаву під назвою«солодко чи гидко» ми не могли замовчати. І як же отримати заповітні гостинці? Стукаєте, співаєте пісеньки-страшилки, і від вас, щоб задобрити, відкупаються солодощами. Головне - ричіть якомога страшніше!

Обід за розкладом!

Після того, як ви від душі полякали сусідів і наспівалися пісень, саме час сідати за святковий стіл. Must-have на вашому столі: яблука в карамелі, хліб Barm brack, гарбузові мафіни, печені пальці відьми, гарбузовий пиріг з медом. Усе це багатство солодощів легко можна приготувати з чарівними формами від Kaiser. А якщо приготувати тісто для солодощів за допомогою міксера KitchenAid - незабутні емоції від свята вам гарантовані! Обов’язково спробуйте щось із цих страв – не прогадаєте! А далі святкування до світанку в компанії вовкулак, привидів й інших представників нечистої сили.

Щоб зрозуміти, що таке Геловін і з чим його їдять, потрібно хоча б разок в ніч з 31 жовтня на 1 листопада зануритися в його таємничу атмосферу. Загалом зберіть все те демонічне, що у вас є, і отримайте насолоду від наймістичнішого свята року!

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити