0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Новости

Інновації в нарізці: три яскраві новинки від Joseph Joseph уже в ProMenu

17 липня 2017

Шматочки сиру нерівні, товсті і постійно липнуть до леза? Щоб натерти продукти доводиться вдавлювати їх в тертку з останніх сил? Якщо вам це знайоме, значить, ви все ще не знаєте про продукцію Joseph Joseph. Спіралайзери, тертки, слайсери цієї марки створені для вашої зручності і задоволення від перебування на кухні. Мінімум зусиль і максимум результату – це Joseph Joseph. Приходьте в ProMenu|Сервіро і надихайтеся новими ідеями разом з нами.

Спіралайзер Spiro 3-в-1

Новий спіралайзер Spiro потішить вас соковитим літнім кольором і зручним компактним дизайном. У комплект спіралайзера входять три змінні насадки для великого, середнього і дрібного шинкування, які зручно зберігаються в одному контейнері. Spiro 3-в-1 вкрай простий у використанні, він стане справжньою знахідкою для вашої кухні. Овочі, фрукти, сири – цей спіралайзер з гострими лезами з нержавіючої сталі може впоратися з будь-якими продуктами. Дрібно шинкуйте чи перетворюйте їх на спіральну соломку – обирати вам. М’яка ручка-кришка і спеціальна насадка щільно фіксують обрані продукти, вам залишається тільки кілька разів повернути накривку – і вуаля.

Тертка Prism 4-в-1

Якщо ви все ще думаєте, що натирати продукти незручно і втомлює, значить, ви не були знайомі з терткою Prism. Новинка від бренду Joseph Joseph оснащена чотирма спеціальними типами терток для великого, середнього і дрібного шинкування. Леза виготовлені з міцної нержавіючої сталі. Ви легко подрібните будь-який продукт, доклавши для цього мінімум зусиль. У комплект входить зручний контейнер – прямо в нього ви можете натирати продукти, а також зберігати в ньому невикористані залишки в холодильнику.

Слайсер Multi-Slise

Ще одне креативне рішення для вашої кухні – двосторонній ніж-лопатка Multi-Slise. Обравши слайсове лезо, усього одним порухом руки ви зможете нарізати м’який сир рівними і тонкими шматочками. А жолобчаста сталь не дозволить сирним скибочкам прилипнути до леза. Переверніть ніж – і ви так само легко наріжете тверді сорти сиру спеціальним стругальним лезом із нержавіючої сталі. Multi-Slise вкрай зручний в експлуатації: він чудово лягає в руку завдяки неслизькій ручці і його безпечно можна мити в посудомийній машині.

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити