0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Новости

Літний удар по кухонній рутині: новинки від Joseph Joseph уже в ProMenu

12 липня 2017

Немає нічого гіршого, ніж рутинна робота, яка переслідує нас на кухні і змушує виконувати нескінченні монотонні дії. Безкомпромісне рішення цієї проблеми пропонує британський бренд Joseph Joseph. Їх креативні кухонні ґаджети не тільки полегшать процес приготування багатьох страв, але й допоможуть вам назавжди забути про те, що приготування їжі буває нудним. А їх яскравий і соковитий дизайн подарує вам небачений приплив натхнення і чудового настрою. Впустіть літню свіжість на вашу кухню разом з новинками від Joseph Joseph і мережею магазинів ProMenu|Сервіро.

Преси Helix

Апетитне картопляне пюре без грудочок усього одним порухом руки? Легко! Нова розширена лінійка пресів Helix від бренду Joseph Joseph прекрасно може з цим впоратися. Подрібнюйте часник, картоплю і навіть вичавлюйте сік із цитрусових – цьому яскравому і зручному ґаджету все під силу. Унікальний механізм дозволяє всього одним рухом перетворювати цілі овочі на пюре практично без зусиль. Яскравий дизайн, компактність і якісні довговічні матеріали роблять преси для овочів і фруктів Helix – справжньою знахідкою для кожної господині.

Дошки для нарізання Index

Набір дошок для нарізання Index став беззаперечним хітом сезону, підкоривши серця багатьох покупців по всьому світу. Зручний кейс для зберігання, стильні бирки, міцний матеріал і спеціальні бортики для утримання рідини на поверхні – ось секрети успіху дошок для нарізання Index. І ось уже цього літа знаменитий best-seller від бренду Joseph Joseph з тріумфом повертається на ринок в оновленому дизайні і з розширеною колекцією. Тепер окрім стандартних regular і large розмірів дошок, до них приєднався стильний формат compact.

Органайзери і сушарки Surface

Познайомившись з новою лінійкою органайзерів і сушарок Surface, ви зрозумієте, що жодного разу досі вам не вдавалося підтримувати порядок на кухні з такою легкістю і задоволенням. Усі вироби зроблені з матової нержавіючої сталі, стійкої до корозії і захищеної від відбитків пальців. Великі, зручні відділення для зберігання і сушіння кухонних предметів створять відчуття повного порядку на вашій кухні і допоможуть вам тримати потрібні речі доступними. А можливість розбирати органайзер, ніби конструктор – у багато разів спростить процес його чищення.

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити