0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Статті

Міжнародний день без паперу

24 жовтня 2019

Навіщо нам день без паперу?

Щорічно в кінці жовтня по всьому світу відзначають Всесвітній день без паперу. Одна з масових активностей, що спрямована на популяризацію екологічної свідомості та ідей піклування про навколишнє середовище. Головна теза всієї кампанії дня без паперу — навчитися раціонально використовувати ресурси. Усвідомлене споживання — це ключ до гармонії з навколишнім середовищем. І, у зв'язку з цим днем, ми вирішили більш детально розібратися в причинах, навіщо нам потрібен цей день, і чи є від нього користь.

По-перше, треба сказати, що такі заходи — це найкраща нагода для різних компаній, щоб продемонструвати свої технологічні надбання та різні способи для запобігати нераціональному використанню природних ресурсів. Технічний прогрес невпинно рухається вперед, а екологічна спрямованість брендів останнім часом не тільки є правилом гарного тону, а й перед усім — необхідністю для будь-якої компанії.

Сучасні технології, наприклад, дозволяють вести всю документаційну роботу в цифровому вигляді. Ведення електронного документообігу дозволяє більш раціонально оптимізувати бізнес-процеси в компаніях, значно скорочує витрати на друк документів та гарантує більш надійне транспортування та зберігання. Окрім цього, це найкращий спосіб, хоча б мінімально, зробити свій внесок в збереження природних ресурсів.

Що ми можемо зробити?

Згідно з сучасними даними, витрати паперу за останні 20 років збільшилися на 25%, і ця цифра постійно зростає. Просто подумайте скільки ви можете зберегти дерев, якщо відмовитеся від роздрукування документів та перейдете на електронні ресурси. Повна відмова від споживання паперу, звісно, неможлива, але просто задумайтеся. Електронні книжки, документи в цифровому форматі, зберігання власних нотаток на онлайн-ресурсах, все це суттєво економить папір як в рамках цілої компанії, що переходить на цифру, так і в рамках однієї людини.

Головне в цей день — не залишатися байдужими до нашої природи та навколишнього середовища. І пам’ятайте, що саме ваш внесок в збереження екології, навіть найменший, може мати великий вплив.

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити