0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Новости

Потужний, розумний і красивий: професійний блендер Vita уже в мережі ProMenu

17 травня 2017

Коли швейцарці беруться до діла, вони не згодні на компроміси! У професійному блендері Vita Novissa вдалося поєднати потужність, легкість управління, бездротову систему безпеки, стильний дизайн і багатофункціональність. Поспішайте, сезон свіжих ягід і зелені відкритий, а блендери вже… закінчуються!

Прихильники детоксу і здорового харчування стверджують: тільки потужний блендер приготує дійсно смачний і однорідний смузі. Професійний блендер Vita подрібнює і змішує продукти на швидкості до 30 000 обертів за хвилину. Але навіть при такій потужності він зберігає тихий норов і створює на 50% менше шуму, ніж аналогічні прилади.

Крім вітамінних смузі, блендер Vita допоможе приготувати ніжний крем-суп, освіжаючий сорбет, легко подрібнить лід, горіхи чи зерна. Достатньо повернути ручку регулятора і обрати одну із вбудованих програм або необхідну швидкість роботи приладу.

Високошвидкісний блендер має бути максимально безпечним в експлуатації. Запатентована система бездротових датчиків NFC блокує роботу мотору до тих пір, поки чаша не буде правильно встановлена і щільно закрита.

Після фіксації чаші система керування зчитує інформацію і, залежно від об’єму чаші, підбирає оптимальну швидкість для змішування і подрібнення відповідної кількості продуктів. У поєднанні з технологією Nutrimax вдається досягнути ідеальної консистенції напоїв.

Революційний прилад отримав звання «Кухонна інновація 2017 року» за версією Initiative LifeCare і нагороди Plux X в номінації «Кращий продукт 2016/2017 року». Не втратьте свій шанс потішити себе і свою сім’ю вітамінними коктейлями – приходьте в один з магазинів мережі ProMenu|Сервіро за блендером від швейцарського бренду Novissa уже сьогодні!

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити