0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Новости

Новинка! AMT Gastroguss – краща сковорода-гриль для пікніків уже в продажу

27 березня 2017

Якщо ви досі не бачили «діряві» сковороди, саме час зазирнути в мережу магазинів ProMenu|Сервіро. Незвичайна сковорода-гриль з перфорованим дном від німецького бренду AMT Gastroguss – той предмет, на який варто хоча б подивитися, а покупка не змусить чекати на себе. Спробувавши один раз соковитий ароматний стейк з хрумкою золотавою шкоринкою, приготований на такій BBQ-сковороді, можна назавжди стати заручником цієї моделі.

Ця новинка змусить вас повністю забути про все те, що ви раніше знали про сковороди. Увесь кухонний посуд і сковороди теж – виключно «домашні» мешканці, які комфортно почуваються у стінах кухні. Для AMT Gastroguss рідним домом стане ваша дача, а плитою – мангал з яскравим гарячим полум’ям. Якщо ви любите легкий присмак диму на овочах-гриль, м’ясі, рибному філе, вам неодмінно слід придбати  цю сковороду і готувати з комфортом на вугіллі чи відкритому вогні.

У BBQ-сковороди AMT Gastroguss суперміцне дно товщиною 9 мм, невисокі стінки 4 см і ергономічна зйомна бакелітова ручка. Виготовлена вона з товстого литого алюмінію з плазмовим титановим антипригарним покриттям. Ця сковорода зручна, довговічна і незвична. Про її неординарність свідчить не тільки «діряве дно», але й креативне маркування на самому виробі – значок «works against burglars» («працює проти грабіжників»). Багатофункціонально і багатообіцяюче!

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити