0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Новости

Новинка від Emile Henry: форма для запікання риби папільот

27 березня 2017

Ніжне, соковите, неймовірно смачне, овіяне чарівним ароматом прянощів і зелені…Таким виходить філе рибки папільот, делікатно запечене в керамічній формі Emile Henry. Окрім чудового смаку, будь-яка страва, приготована в кераміці Emile Henry, ще й корисна для здоров’я, оскільки готується у власному соку без додавання олії. Функціональну форму Emile Henry для запікання м’якої і соковитої риби папільот тепер можна придбати в мережі магазинів ProMenu|Сервіро.

Керамічна форма Emile Henry VS алюмінієва фольга – оцініть переваги:    

  1. Алюмінієва фольга не ідеальна, оскільки під час приготування, як правило, затримує багато соку. У цій надмірній кількості рідини риба часто виходить перевареною, оскільки сік активно кипить. В папільоті від Emile Henry процес приготування можна легко контролювати.
  2. Алюмінієва фольга може додавати страві металевого присмаку, чого ніколи не станеться в керамічній формі Emile Henry, оскільки вона повністю нейтральна, не містить шкідливих домішок на кшталт кадмію, нікелю і свинцю.
  3. Перед запіканням інгредієнти щільно загортаються в змащену олією фольгу, а в керамічній формі Emile Henry завдяки ребристому дну риба готується без єдиної краплі олії у власному соку і при цьому не пригорає. Як результат, ви отримуєте не тільки неймовірно смачну, ніжну й ароматну страву, але й, у першу чергу, корисну для здоров’я.
  4. Великі ручки дозволяють легко дістати керамічну форму Emile Henry з духовки і ефектно подати приготовану страву на стіл прямо в ній. А це навряд чи можливо при запіканні риби в фользі.  
  5. Використовуючи накривку від керамічної форми папільот, ви збережете всі аромати всередині страви і зможете запобігти їхньому розповсюдженню назовні. З алюмінієвою фольгою такого «ароматичного» ефекту досягнути вкрай складно.
  6. Після запікання кераміка довго зберігає тепло вашої страви, у фользі вона охолоне набагато швидше.

Для того, щоб риба рівномірно пропеклася, формуйте порційні шматочки однакової товщини або запікайте ціле філе. Додавайте лимон, прянощі, каперси, часник, шматочки овочів чи, приміром, кілька ложок білого вина на власний смак. У керамічному папільоті Emile Henry можна також готувати овочі, картоплю, запікати біле м’ясо з невеликою кількістю бульйону. Ви навіть можете поекспериментувати і приготувати фрукти на десерт. Результат завжди один – неймовірно смачна, ніжна і соковита страва.

Форму EmileHenry для приготування ніжної риби папільот «в дії» можна побачити тут.

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити