0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Статті

Організовуємо простір на кухні

22 вересня 2023

Порядок на кухні потрібен усім — і завзятим кулінарам, і тим, хто готує не надто часто, але любить бачити кухню охайною. Коли всі предмети знаходяться на своїх місцях, це допомагає зекономити час під час готування чи прибирання. Ми називаємо це мистецтвом порядку і готові допомогти вам досягти майстерності у ньому.

ПОРЯДОК У ШАФІ

Мова йде про зберігання столових приборів та найбільш вживаного інвентарю, як-от дерев'яна лопатка для перемішування, товкачка для пюре, вінчик, ополоник тощо. Зручний для зберігання виделок, ложок та ножів — органайзер Joseph Joseph DRAWERSTORE. Він має декілька відділень і виготовлений зі світлого дерева, що пасуватиме інтер'єру сучасної кухні.

Для збільшення корисного простору радимо використовувати знімні полички. Підвісні конструкції Joseph Joseph CLEANING & ORGANISATION дарують додаткове місце для зберігання кухонного текстилю, таймера чи термометра — не надто важких дрібниць.

Функціональне рішення: двох'ярусний органайзер iDesign PANTRYWARE. Кругла двоповерхова поличка, діаметром 23 см, яка до того ж крутиться. Наші покупці використовують органайзер для спецій та баночок із соусами, а ви можете зберігати там що вам завгодно.

Більше корисних рішень для зберігання в шафі за посиланням.

ПОРЯДОК У СИПУЧИХ

Впевнені ви погодитеся з тим, що цукор, крупи і макаронні вироби краще зберігати в спеціальних ємностях. Магазинні упаковки неможливо герметично закрити після відкриття, тому крупи можуть набрати в себе вологи і швидко зіпсуватися. А ще — найбільший страх перфекціоністів — розсипатись по всій шухляді. Аби цього не сталося, радимо придбати скляні контейнери різного розміру Gefu Pantry або пластикові OXO FOOD STORAGE. Якщо саме ці контейнери мають зазначені фіксовані обʼєми, то ємності Lekue Flip можуть змінювати обʼєм, залежно від того, якою стороною закрити кришку.

Перегляньте на сайті ще більше варіантів для зберігання сипучих продуктів за посиланням.

ПОРЯДОК У ХОЛОДИЛЬНИКУ

У холодильнику важливо зберігати продукти з урахуванням дат придатності та впорядковувати їх на полицях. Наприклад, на верхніх секціях рекомендують розміщувати молочні продукти, на середніх — готові страви, а на нижніх — сирі м'ясо та рибу. Все це пов'язано з циркуляцією повітря всередині холодильника, розподілом температури і вологості.

Фрукти краще зберігати при кімнатній температурі, але якщо вирішили зробити запас, то залиште банани, яблука, груші, інжир, сливи, авокадо та помідори без поліетиленових мішечків, інакше вони достигатимуть дуже швидко. Рекомендуємо круглі чи квадратні контейнери великого обʼєму iDesign ID FRESH, що виготовлені з міцного пластику, а герметична кришка має вбудований вентиляційний отвір. Повітря всередині рівномірно циркулює, тому продукти залишаються свіжими. В асортименті різні обʼєми від 2,8 л до 6 л.

Яйця зручно зберігати в спеціальних контейнерах iDesign — на 12 і 18 яєць.

В нашому розділі "Зберігання в холодильнику" перегляньте також полички для вина, вакуумні ємності для продуктів, а також гнучкі силіконові кришки, якими можна накрити салатник, соусник чи вже порізаний кавун/диню/капусту/лимон тощо.

ПОРЯДОК НА МИЙЦІ

Де порядок, там і чистота. Важливо мати зручний доступ до губок, мийних засобів та рушників, щоб легко підтримувати гігієну в робочій зоні.

Кожен орієнтується на власний комфорт, а наш ідеальний набір для зони мийки виглядає так:

  1. Набір губок
  2. Щітка для митті посуду
  3. Диспенсер для мийного засобу чи мила
  4. Органайзер, де все це буде зберігатись
  5. Серветки з мікрофібри
  6. Тримач для паперових рушників
  7. Килимок або сушарка для посуду

Всі товари є на сайті і готові стати вам у пригоді під час прибирання на кухні. Створюйте затишок не лише в спальні чи вітальні, а й на кухні, адже це важлива зона вашої оселі, де проводить багато часу вся сімʼя.

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити