0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Новости

Сіль & Перець. Крутий поворот в ProMenu з новинками від Peugeot!

04 вересня 2017

Важко уявити собі  приготування якоїсь  страви без використання спецій. Магазин Promenu|Сервіро пропонує вашій увазі нову колекцію екзотичних спецій з млинками від Peugeot. Надійність і довговічність механізму, витончений стиль виконання, екологічність використовуваного матеріалу – ось визначні характеристики продукції іменитого французького бренду. І все це вже чекає на вас у наших магазинах!

Не секрет, що кожна спеція має свій індивідуальний характер, і її поява на вашому столі точно не залишиться без уваги. Для тих, хто не уявляє свого життя без кулінарних експериментів і знаходиться в пошуку ідеальних смакових поєднань, чудовим рішенням стануть набори солі і перцю Zanzibar U-Select від Peugeot.

Комплект млинка для солі, виконаний в білому кольорі, містить три види солі: рожеву сіль з Анд, сіль пустелі Калахарі і суміш зі спеціями. А елегантний чорний млинок Zanzibar U-Select  пропонує вам вибір із трьох видів перцю: червоний камбоджійський Кампот, білий мадагаскарський і дикий чорний мадагаскарський перець. Конструкція млинка передбачає легку заміну контейнера, що максимально спрощує процес використання цього ґаджету. Купуючи ці два набори, ви відкриваєте перед собою нові горизонти на шляху до вершин кулінарного мистецтва.

Для найдосвідченіших гурманів, які хочуть поповнити свою колекцію спецій з «характером», точно буде цікавим млинок для солі Peugeot Daman U-Select з гімалайською сіллю рожевого кольору. Вона вважається найчистішою на землі, містить близько 84 мінералів і мікроелементів, таких як кальцій, магній, мідь, залізо, йод. Чи спробуйте ще рідкіснішу цікавинку, гостю з Ірану, блакитну перську сіль. Незвичайний колір, унікальний склад мікроелементів. Дуже корисна, дуже солена і з приємним пряним післясмаком.

Неочікувані відтінки надасть вашим стравам перець тимут. Зі своїм тонким цитрусовим ароматом і ніжним смаком він займе особливе місце на вашій кухні разом з млинком Nancy.

Для поціновувачів високої кухні ці надбання стануть цінним поповненням колекції. Їх яскравість і глибина смаку, нові відтінки аромату найвишуканіших страв зможуть здивувати будь-якого гурмана. І все це екзотичне багатство чекає на вас у нашому магазині Promenu|Сервіро.

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити