Рус
Укр
loader
background card img
Статті

Steam One — французька історія успіху в світі прасування

14 Жовтня 2024

Категорії

Технології невпинно рухаються вперед, відкриваючи все більше зручніших способів вирішувати щоденні побутові завдання. Так, наприклад, на зміну класичним праскам прийшли компактні та потужні відпарювачі. Оброблення тканини гарячою парою — це набагато легший, швидший та безпечніший спосіб догляду за одягом. В процесі відпарювання тканина не тільки розгладжується, а й очищається від дрібних забруднень та дезінфікується. І якщо ви все ще вагаєтеся з вибором та не можете вирішити який купити відпарювач для одягу, наша відповідь — SteamOne

Ручний відпарювач SteamOne

SteamOne — це молодий та прогресивний французький бренд, заснований двома братами, пристрасно закоханими у світ моди. Своєю основною метою вони завжди вважали створення інструментів, які б допомагали максимально спростити повсякденне життя та перетворили догляд за одягом на легке та приємне заняття. Разом з командою експертів вони успішно розробляють відпарювачі, що вражають не лише своєю потужністю, а й елегантним стилем.  

Асортимент продукції SteamOne

SteamOne пропонує величезний асортимент найрізноманітніших відпарювачів у різних цінових категоріях для будь-яких завдань та інтенсивності експлуатації. 

Ключові категорії товарів

Серед асортименту бренду ви знайдете портативні відпарювачі, повнорозмірні вертикальні відпарювачі, а також моделі для професійного використання у магазинах одягу та в індустрії моди та відповідні аксесуари до них.  

У PROMENU можна купити наступні продукти SteamOne: 

  • ручні відпарювачі; 
  • вертикальні відпарювачі; 
  • машинки для видалення ковтунців.

Машинка для видалення ковтунців SteamOne

Топові моделі

Завдяки SteamOne ваш одяг завжди виглядатиме бездоганно. Їхні відпарювачі забезпечують швидке, ефективне та безпечне розгладження будь-яких тканин: від щільного деніму до делікатних речей зі складним декором у вигляді вишивки чи паєток. Топові моделі SteamOne мають зручні налаштування, високу потужність та ефектний дизайн у стилістиці сучасного мінімалізму.

Пропонуємо розглянути дві найкращі моделі відпарювачів: ручну та вертикальну.

SteamOne EUFD80B

Кодове ім'я — Джеймс. Ідеальний для подорожей, адже може працювати автономно до 15 хвилин та має зручну складану конструкцію, що забезпечує додатковий комфорт у зберіганні та транспортуванні пристрою. В стандартну комплектацію входять 2 знімні резервуари на 80 та 150 мл. Широка підошва з керамічним покриттям, що легко ковзає по тканині, не пошкоджуючи її. Відмінно підходить для щоденного використання. 

Відпарювач SteamOne EUFD80B

Додаткові характеристики: 

  • потужність: 2000 Вт; 
  • режими потужності: 2; 
  • потік пари: 32 г/хв; 
  • час нагрівання: 15 с; 
  • наявне автоматичне відключення. 

SteamOne EUES200B

Кодове ім'я — Джордж. Потужний, надійний та технічно досконалий. Модель оснащена запатентованою технологією Start&Stop, що дозволяє автоматично запускати та зупиняти подачу пари, коли ви знімаєте та фіксуєте парову головку на підставці відповідно. Така система дозволяє заощаджувати витрати води та електроенергії, а також відпарювати одяг з максимальною ефективністю. В стандартну комплектацію входить спеціальний вішак, за допомогою якого ви зможете зручно та легко розгладити штани, сукні, сорочки та будь-які інші речі. 

Відпарювач SteamOne EUES200B

Додаткові характеристики: 

  • потужність: 2000 Вт; 
  • режими потужності: 3; 
  • потік пари: 45 г/хв; 
  • час нагрівання: 45 с; 
  • ємність бака: 1,2 л; 
  • наявне автоматичне відключення та індикатор порожнього бака.

Ключові переваги продукції SteamOne

Відпарювачі SteamOne — неймовірно популярні не тільки у Франції чи Європі, а й в усьому світі. Ось основні переваги продукції бренду, що точно переконають вас купити відпарювач для одягу: 

  • широкий асортимент та велике розмаїття як повноформатних, так і компактних моделей; 
  • висока потужність; 
  • сучасний дизайн без жодної зайвої деталі; 
  • неперевершена надійність та довговічність пристроїв.

Чому обрати SteamOne?

Якщо ви втомилися від класичного прасування та хочете, щоб ваш одяг завжди виглядав свіжим, то купити собі новенький відпарювач SteamOne — це ваш ідеальний вибір. Продукцію бренду використовують як в побуті, так і в професійній сфері. Потужні потоки м'якої пари не шкодять волокнам тканини, не руйнують складний декор та відмінно підходять не лише для одягу, а й для домашнього текстилю. SteamOne — це незамінні, універсальні девайси для тих, хто цінує якість та комфорт.

Асортимент SteamOne

Висновок 

SteamOne — це молода компанія, що стрімко набрала популярність в усьому світі завдяки своїм інноваційним відпарювачам. Бренд пропонує широкий вибір пристроїв на будь-який смак: від повноформатних моделей виключно для домашнього використання до компактних моделей для подорожей. Якщо ви шукаєте де купити ручний відпарювач чи іншу продукцію SteamOne, то обов'язково переходьте за посиланням та ознайомтеся з повним асортиментом пристроїв. 

SteamOne — ваш надійний партнер у догляді за одягом! 

Гарантуємо, що легке, швидке та ефективне відпарювання стане незамінною частиною вашого повсякденного догляду за одягом. Переходьте за посиланням, досліджуйте асортимент SteamOne та купуйте свій ідеальний відпарювач одягу у PROMENU.

Поділитися
Читайте по темі
Читайте також