0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Статті

Прибирання в домі. Швидко, якісно і з ProMenu

05 жовтня 2018

Давайте будемо чесними: мало хто любить наводити порядок так само сильно, як чоловік у білому з реклами засобу “Mr. Proper”. Швидше ми почуваємося Попелюшкою щоразу, коли приходить час генерального прибирання. На Заході навіть стають популярними курси і тренінги про те, як тримати свій дім чистим. Ми ж постаралися вмістити кілька корисних порад в одну статтю.

 

Екіпірування

Як і в будь-якій справі, що вимагає часу й енергії, важче за все — почати. І тут вам варто ґрунтовно підготуватися. Ергономічне робоче місце в офісі підвищує ефективність, а необхідні матеріали допомагають художникам створювати шедеври. Так само і в побуті. Правильно підібране господарське приладдя — це, як кажуть, уже пів справи. У цьому вам допоможуть продукти Brabantia і Joseph Joseph, а також інші корисні дрібниці від ProMenu.

Вам знадобляться:

 
 

Завдання на кожен тиждень

Щоб вам не доводилося виконувати великий об’єм роботи за один раз, робіть щось корисне щотижня.

  • Протирайте поверхню меблів: спочатку чистячим засобом, потім витріть насухо серветками. Це запобігатиме надмірному скупченню пилу і зекономить ваш час у майбутньому.
  • Те ж саме з порохотягом — раз на тиждень проходьте з ним по дому і запобігайте виникненню нових форм життя у ваших килимах :)
  • Там, де немає килимових покрить — обов’язково протирайте підлогу шваброю.

 

Робіть це щомісяця

Раз на місяць давайте собі складніші завдання, на які зазвичай немає часу.

  • Зазирніть у всі важкодоступні куточки і приберіть пил. Жалюзі, лопаті вентилятора, верхні частини шаф — хай від вас не сховається нічого!
  • Кухня, ванна, душ, туалет. Приберіть наліт з усіх поверхонь, і інтер’єр засяє по-новому! Крім того, чистота — запорука здоров’я.
  • Розбирайте свій гардероб: безжально позбувайтеся непотрібних речей, акуратно складайте потрібні і звільняйте простір. Пам’ятайте про благодійність: можливо, ваші старі светри і куртки, які ви не одягали роками, допоможуть комусь зігрітися цієї зими.

 

На завершення, увімкніть під час прибирання улюблену музику, і справа піде швидше і з задоволенням. З часом наведення порядку якщо й не стане вашим улюбленим заняттям, то точно буде простішим і швидшим.

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити