0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Новости

Вусатий італієць Bialetti чекає на вас в ProMenu: легендарні кавові новинки уже в продажу

27 березня 2017

«Щоб приготувати найкращу каву вдома, достатньо придбати Bialetti», – так каже народна італійська мудрість Wink. А італійці розбираються в каві! Bialetti – найшанованіший і впізнаваний кавовий бренд в Італії, вироби цієї марки довго живуть і комфортно почуваються в 9 з 10 італійських домівок. Тепер ви можете купити гейзерні кавоварки і еспресо-машини Bialetti і в мережі магазинів ProMenu|Сервіро. Приходьте, хай Bialetti поселиться і у вас вдома.

Цей бренд шанують не тільки завдяки унікальним запатентованим виробам для приготування найкращої кави вдома, але й завдяки їхньому оригінальному логотипу. Маленький вусатий італієць – офіційний символ компанії Bialetti з 1953 року. Таким побачив засновника компанії – Альфонсо Біалетті його старший син Ренато. Він намалював карикатуру, яка згодом стала прообразом типового покупця знаменитої гейзерної кавоварки Мока Экспрес: італієць середніх років, голова родини. З тих пір унікальна кавоварка Мока Экспрес завоювала популярність не тільки серед наділених особливим смаком і стилем італійських чоловіків, але й серед поціновувачів натуральної кави у всьому світі.

Легендарна гейзерна кавоварка Мока Экспрес заслужено вважається символом Італії. Унікальна технологія заварювання найкращої кави не мінялася з 1933 року. І дійсно, усе геніальне просто! Для приготування такої ж міцної і смачної кави, як у барі, Альфонсо Біалетті придумав нескладну систему. Молота кава обдається парою, що дозволяє максимально вилучити з неї смак і аромат, а шкідливі смоли залишаються при цьому в кавовій гущі. З тих пір елегантний дизайн кавоварки Мока Экспрес змінився, і родина Bialetti поповнилася рядом сучасних стильних гейзерних кавоварок, які зберегли в собі високу якість своєї праматері. Однак класична модель Мока Экспрес не забута і продовжує випускатися.

Технології не стоять на місці. І тепер маленький вусатий чоловік самотужки готує каву за трьох. Унікальні інноваційні кавоварки, які увібрали в себе весь досвід Bialetti, готують за вашим бажанням смачнючий еспресо з молотої кави, чалдів чи капсул Caffe d’Italia Bialetti. У дизайні кавоварок Bialetti увіковічені головні символи бренду – перша кавоварка Мока Экспрес і чашечка ароматного італійського еспресо.

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити