0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Статті

Встигнути закохатися, або традиції святкування дня святого Валентина у різних країнах

31 січня 2018

День Святого Валентина – це день, коли діляться любов’ю, зізнаються у своїх почуттях і дарують тематичні подарунки своїм половинкам. А як його святкують у різних країнах? Що значить для них це свято? Напередодні14 лютого команда ProMenu зайнялася вивченням цього романтичного питання. Ми зробили для вас підбірку найцікавіших незвичайних і оригінальних традиційних дійств і підготували невеликий сюрприз у кінці статті ;)

Америка – ох, ці марципани

Для американців у цей день немає нічого кращого, ніж старий добрий марципан. Сьогодні популярні найрізноманітніші солодощі, листівки і плюшеві іграшки. Прикметно, що вітати заведено не тільки свої половинки, але й всіх рідних і друзів без винятку – чудовий звичай, чому б не запозичити?

Данія - веселиться і гуляє весь народ

У Данії день усіх закоханих – це пора не тихих романтичних вечорів для двох, а масових гулянь і шумних вечірок. Актуально це особливо для тих, хто ще не зустрів свого судженого. А ще у цей час заведено розсилати красиві білі квіти і листівки коханим, рідним, друзям і навіть колегам.

Японія – голосніше = крутіше!

Японці 14 лютого встановлюють на площі велетенський поміст, з якого викрикують зізнання в коханні своїм половинкам. Найголосніший крикун – визнається кращим. Подарунки заведено дарувати здебільшого чоловікам, і не тільки своєму обранцю, а й просто знайомим, колегам, рідним.

Англія – а як же кішечки?

Жителі туманного Альбіону у це свято вітають не тільки коханих, але й братів наших менших. Улюбленці в цей день приймають привітання рівно з обранцями.

Голландія - will you marry me?

«Одружися зі мною!» - з таким закликом голландка може звернутися до будь-якого неодруженого представника чоловічої статі у день всіх закоханих. Якщо освідчення, що йде від дами, відхилене, то чоловік має купити їй сукню.

Напередодні цього чудового свята найвідповідальніше завдання – знайти ідеальний подарунок. Обрати із всього багатоманіття варіантів той самий, який би не припадав пилом на полиці без діла– не просте завдання. Якщо ви не знаєте, що подарувати коханим людям, поспішіть у ProMenu, ми вже підготували для вас підбірки оригінальних подарунків, яким зрадіє кожен.

Підбірка креативних подарунків для неї:

  1. Кавник френч-прес Bodum Caffettierra. Як прекрасно прокинутися вранці з хорошим настроєм, посміхнутися прийдешньому дню, відчути аромат свіжозвареної кави. Подарувати коханій ідеальний ранок. Що може бути ліпшим? З френч-пресом від Bodum – легко!
  2. Набір келихів для червоного вина RiedelЩоб повною мірою оцінити особливості кожного сорту винограду і характер вина, дуже важливо підібрати келих потрібної форми. Саме форма келиха відповідає за правильний баланс і гармонію ароматів вина. Найвишуканіші келихи як з технологічного, так і з гедоністичного боку – це келихи, які виготовляє австрійська компанія Riedel. З якого боку не глянь, це чудовий варіант подарунка для витонченої дами.
  3. Сумка-трансформер на коліщатах Reisenthel. Подаруйте коханій емоції! Подорож, а до неї стильна зручна сумка-трансформер на коліщатах – ідеальний варіант.

Підбірка незвичайних подарунків для нього:

  1. Набір для віскі Peugeot. Правильно підібраний келих розкриває всі смакові відтінки алкоголю. Подарунковий набір для віскі від Peugeot складається з двох келихів, виконаних із неймовірно міцного скла, стійкого до виникнення подряпин. Набір відрізняється благородною текстурою і неперевершеним блиском, він вигідно підкреслить аромат віскі у келиху. На 100% пам’ятний і елегантний подарунок.
  2. Чайник з пресом Bodum. Принести нотки затишку у холодні зимові вечори коханого з чайником Bodum – шикарна ідея зігріваючого подарунка.
  3. Термосклянка Contigo. Чудовий аксесуар для тих, хто любить пити улюблений напій «на ходу» і при цьому цінує комфорт. 

Але й це ще не повний список! Ще більше ідей і підбірок товарів для коханих дивіться на сторінці подарунків до дня закоханих.

Уже перейнялися романтичною атмосферою? Вирішили потішити своїх близьких і друзів однією із наших подарункових підбірок? Тоді поспішайте швидше до нас у ProMenu, щоб встигнути придбати порцію наших закоханих товарів за приємною ціною ;) 

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити