0 (800) 402 204
ГородВыберите город
Статьи

Як правильно використати літні продукти восени

25 сентября 2019

На календарі вже осінь, повертається легка прохолода, а прощатися з літом ще не дуже хочеться. Напевно на полицях супермаркетів ще залишились фрукти та овочі, сезон яких вже закінчується. Що ж робити з літнім врожаєм і як зберегти сонячний спекотний настрій навіть у вересні? Ми підготували для вас декілька простих, але дієвих порад, які допоможуть вам свідомо споживати продукти, приготувати найсмачніші страви та порадувати себе вітамінним коктейлем прохолодними осінніми вечорами.

Намагайтеся не викидати продукти. Замість цього краще подумайте як ви можете їх раціонально використати, як скомбінувати, які приготувати страви. Можливо варто дещо проекспериментувати, знайти нові рецепти, або ж віддатися імпровізації. В будь-якому випадку потрібно пам’ятати про те, що свідоме споживання — важливий аспект нашого життя, який напряму впливає на екологію навколишнього середовища.

Одна з найпростіших порад: консервування. В одній з наших статей ми вже говорили про історію консервування продуктів та зруйнували ряд міфів, пов’язаних з цим явищем. Варення, джеми, компоти, консервовані овочі та багато іншого. Все таке запашне, смачне та корисне. Консервування — один з найкращих способів швидко позбавитися залишків літніх продуктів та забезпечити себе смачними стравами на всю осінь та зиму.

Швидкі рецепти на кожен день. Не потрібно витрачати десятки годин за плитою, щоб приготувати смачні страви для всієї сім’ї з літніх овочів. Найпростіший варіант: смажені помідори, цукіні та баклажани. Вам потрібні лише овочі, спеції, трошки сиру, сметана, або інші заправки.

З фруктів можна приготувати смачне фруктове пюре та вживати його просто так, або зі шматочком хліба, чи млинцями на сніданок та у якості легкого перекусу. До того ж можна зробити безліч соків, коктейлів, фрешів, і все це за мінімум часу і з максимумом користі.

Салати. Багато салатів! Будь-які: овочеві, фруктові, м’ясні або повністю вегетаріанські. Ви можете комбінувати інгредієнти так, як вам заманеться. В пригоді стануть помідори, огірки, редис, капуста, цукіні, баклажани, цибуля, часник, авокадо, яблука, абрикоси.

Не бійтеся експериментувати, змішувати інгредієнти та вражати своїх близьких новими смачними стравами. Дотримуйтеся цих правил і ви точно візьмете максимум від залишившихся на полицях літніх овочів та фруктів. Смачної вам осені!

Поделиться:
Читайте по теме
Читайте также
Категории
Закрыть
Популярные теги
Закрыть

Наши партнеры

Joseph
Aida
Alfi
AMT Gastroguss
Aramis
Bamix
Berard
Bialetti
Bodum
Bosign
Brabantia
Bugatti
Casa Alegre
Chasseur
Chilewich
Churchill
Contigo
Continenta
Cuisinart
de Buyer
Denby
Emile Henry
Epicurean
Fiskars
FreeForm
GEFU
Graef
Guzzini
Hey-Sign
Imperia
IVV
Jenaer Glas
Jupiter
Kaiser Backform
KitchenAid
Klipy
Lava
Lekue
Les Jardins de la Comtesse
Libbey
LSA
Mason Cash
Mastrad
Microplane
My Drap
Nachtmann
Nemox
Nivona
Novissa Switzerland AG
Nuova R2S
Princess
Reisenthel
Revol
Riedel
Rosenthal
Royal Doulton
Saleen
San Miguel
Schott Zwiesel
Scruba
Sistema
Silit
Skeppshult
Smeg
Steelite
Swiss Diamond
Typhoon
Unold
Valira
Vidivi
Wedgwood
Westmark
Winkler
WMF
Wusthof
Zwiesel 1872
Zyliss