0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Статті

П'ять ідей для подарунка на 8 березня

04 березня 2020

Вже зовсім скоро свято 8 березня. Бажаєте обрати щось особливе? Ми підготували ТОП-5 подарунків на будь-який випадок та смак. 

Зі швейцарський кавником Bodum Chambord ви завжди матимете заряд бадьорості зранку. З ним ви приготуєте улюблений ранковий напій всього за 4 хвилини! Система френч-прес здатна якісно відокремити гущу від рідини. Такий спосіб заварювання дозволяє найбільш повно розкритися найвишуканішим і складним сортам кави. Стильна колба виготовлена ​​з термостійкого боросилікатного скла і занурена в тонку металеву оправу. Такий кавник довго зберігає теплу температуру та вишуканий смак. 

Фартух Laura Ashley HERITAGE створений з любов’ю до жінок. Унікальні квіткові принти у поєднанні з вишуканою простотою перетворюють щоденні побутові справи на приємні клопоти. Зшитий з натуральної бавовни — це чудовий подарунок для будь-якої жінки. 

Прихильники здорового способу життя знають, як важливо зберігати водний баланс. Пляшка To Go  від іспанського бренду LEKUE  — відмінне рішення для контролю добового вживання рідини. Має стильний дизайн, та продуману конструкцію, завдяки якій пляшку можна відкривати як з верхньої, так і з нижньої частини. Це універсальне рішення для довгих прогулянок, подорожей чи занять спортом. Виконана з високоякісних матеріалів, що не містять шкідливих речовин.

Конусна плойка від німецького бренду Carrera робить однаково рівні кучері для самих незабутніх та складних бьюті-образів. Керамічне покриття захищає пасма від перегрівання, а захисна смуга збереже структуру волосся. LED-дисплей допоможе стежити за точною температурою нагріву пластин у діапазоні від 120 до 210 градусів. Цей прилад дозволяє втілювати будь-які ідеї зачісок, створюючи стильні образи на кожен день.

Тим, хто цінує затишок і піклується про красу свого дому, пропонуємо подарувати вазу Aida TULIP VASE. Димчастий сірий колір у поєднанні з прозорим склом виглядає стильно і сучасно. Ідеально підійде для рослин з коротким стеблом: тюльпанів, бузку, різних комбінацій польових квітів. 

ProMenu бажає вам теплих і незабутніх свят.

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити