0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Новости

GOLDBACH - ідеальні новорічні подарунки

08 грудня 2017

Давайте задумаємося про те, що наповнює наше життя приємними, радісними емоціями, пам’ятними моментами? Такий час супроводжується врученням подарунків, милих сюрпризів, радісних дрібниць, які наповнюють кожен день яскравими барвами. Відчуття щастя і насолоди нам дають саме такі, здавалося б, незначні речі. 

Для того, щоб ваш дім завжди був наповнений теплом, затишком, а його обстановка тішила і надихала, німецька компанія GOLDBACH створила дивовижну серію домашніх прикрас, які покликані подарувати вам незабутні хвилини радості у звичній обстановці. Аксесуари цього бренду надають особливий радісний настрій і відчуття максимального комфорту, бо так приємно повертатися додому, де милі сувеніри і унікальний декор дарують естетичну насолоду.  

GOLDBACH, уже понад півстоліття тримає високу планку якості і не відступає від своїх принципів: дарувати своїм покупцям креативні і ексклюзивні елементи декору за приємними цінами. Головною метою бренду стало забезпечити приміщення дивним подиву декоруванням і надати йому індивідуальності. В асортименті бренду ви знайдете креативні, унікальні подарункові вироби, сезонні товари для саду, дому і особливі прикраси для столу, які багато років будуть тішити і дарувати атмосферу свята.

Напередодні новорічних свят ідея перетворення домашнього простору стала ще актуальнішою! GOLDBACH надихнулися різдвяним настроєм і створили розкішну святкову колекцію домашніх аксесуарів. Уже перед входом в дім на ваших дверях красуватиметься гідний подиву, пишний різдвяний вінок, прикрашений іграшками, зірками і шишками. Надати інтер’єру затишне новорічне оздоблення допоможуть милі статуетки в ковпаках, а декоровані дизайнерські підсвічники дарують чарівне мерехтіння і дивовижні відблиски.

Уся різдвяна лінійка продуктів від GOLDBACH наповнена невимовним теплом і чарами. Варто лише один раз поглянути на якусь милу дрібницю цього бренду, як її вже неможливо забути.

Компанія прагне, щоб ви щодня були оточені приємними, унікальними речами, які даруватимуть естетичну насолоду і створюватимуть невимовне відчуття комфорту.

З продукцією європейської компанії GOLDBACH ви легко надасте своєму дому по-справжньому святкову, незабутню атмосферу. Кожен продукт бренду був створений з душею і покликаний доповнити інтер’єр принадною атмосферою радості, добра і затишку. Їхні розкішні, унікальні речі зможуть навіть найзвичайніший день перетворити на яскраве, ошатне свято.  

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити