0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Статті

П’ять свіжих ідей для корпоративних подарунків

11 вересня 2017

Коли обираєш подарунки для колег чи клієнтів, важко врахувати індивідуальні потреби і бажання кожного. Простий вихід – даруйте якісну і корисну річ, яка дійсно знадобиться. Мережа магазинів ProMenu|Сервіро підготувала для вас кілька чудових ідей. Отож, що подарувати?

Пляшка для води 

Вода з собою потрібна не тільки спортсменам, але й тим, хто дбає про своє здоров’я, а також веде динамічний спосіб життя. Пляшечка з напоєм врятує від спраги в дорозі або на робочому місці, коли немає можливості відірватися від справ. 

Термочашка

Хочете насолодитися чашечкою підбадьорливої кави в дорозі? Щоб не облитися і зберегти напій теплим, використовуйте надійно закриті термочашки.

Френч-прес

"Французький" заварник готує неймовірний чай и фільтрує набридливі чаїнки. У дорожному френч-пресі можна не тільки приготувати ароматний чай чи каву– з нього можна одразу пити! Просто і зручно. 

Термосклянки

Чудова альтернатива тривіальній подарунковій чашці – прозора термосклянка. Стильні «парочки» вироблені з міцного боросилікатного скла, тому підходять для подачі як холодних, так і гарячих напоїв. Завдяки порожнистим стінкам склянки не нагріваються і на них не утворюється конденсат.

Ароматна італійська кава елітного купажу

Гурмани гідно оцінять вишукані купажі кавових зерен з Африки, Бразилії, Південної Індії і Центральної Америки від легендарного італійського бренду Danesi – прабатька кавової культури в Римі. Понад сто років компанія Danesi створює унікальні палітри, поєднуючи терпкі горіхово-солодові і ніжні шоколадно-кремові відтінки післясмаку з квітковими, фруктовими і цитрусовими нотами тонкого аромату. Детальніше про дивовижні сорти Danesi тут.

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити