0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Новости

Скандинавська стриманість ручної роботи

11 липня 2017

У погоні за новизною ми все частіше стикаємося зі штампованими «бездушними» виробами і практично перестаємо вірити в те, що посуд ручної роботи все ще існує. Датський бренд Aida спільно з дизайнеркою Крістіан Шаумбург-Мюллер твердо вирішили змінити цю тенденцію, створивши неповторний концепт предметів сервірування ручної роботи – RAW Crafted. Приходьте в ProMenu|Сервіро, оригінальний крафтовий посуд ручної роботи з вигадливими візерунками вже чекає на вас. Дивуйтеся і надихайтеся разом з ProMenu.

Вироби RAW відрізняються своєю виключною унікальністю. Кожна чашка, кожне блюдо, тарілка – неповторний маленький шедевр кропіткої ручної роботи. Вони ніби пістряві, «веснянкуваті» сніжинки – кожна зі своїм унікальним візерунком, і двох схожих ви не знайдете ніколи. Дизайн простий і ексклюзивний одночасно. Сміливе поєднання стриманості і грубості забарвлень разом з природною простотою візерунку – дозволяє елегантно вписатися в будь-який інтер’єр. Унікальний малюнок додасть природної свіжості вашій кухні. Можете не сумніватися, такий посуд обов’язково стане справжньою родзинкою на вашому столі.

Для створення концепту RAW залучалися найкращі майстри своєї справи і використовувалися секретні технології виробництва, доступні тільки кільком фабрикам по всьому світові. Завдяки техніці подвійного випалювання посуд RAW можна легко використовувати в мікрохвильовці, духовці, а також мити в посудомийній машині. 

І хай це буде урочиста вечеря чи просто дружні посиденьки за чашкою чаю, посуд лінійки RAW чудово підійде на будь-який випадок. Вибір виробів вкрай великий: від чашок до супових тарілок і салатниць. Зберіть свій власний унікальний набір і створіть теплу і затишну атмосферу на кухні разом з Aida RAW Crafted

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити