0 (800) 402 204
Графік роботи
Графік роботи колл-центру 0 (800) 402 204
ПН – ПТ
з 09:00 до 19:00
СБ – НД
з 10:00 до 17:00
Статті

Домашньої кави, будь ласка

07 листопада 2023

Кава сьогодні — це вже більше, ніж просто напій. Це ціла культура, яка не має меж ані в приготуванні, ані в подачі. При цьому секрет смачної кави відкрито давно: якісна техніка в поєднанні з такими ж якісними кавовими зернами гарантують бажаний результат. У цій статті ми розглянемо різні способи приготування кави від класичного френч-преса до автоматичних кавомашин. Ви дізнаєтесь, каву яких брендів можна придбати в PROMENU і як найзручніше змолоти зерна вдома. Отже, запрошуємо на каву!

ФРЕНЧ-ПРЕСИ

Френч-прес — це скляний посуд-заварник зі спеціальним ситечком. Для цього способу приготування обирають каву грубого помелу, яку заливають окропом і дають час настоятися. В асортименті PROMENU є френч-преси Bodum, Gefu, Bialetti обʼємом від 0,5 л до 1,5 л.

ГЕЙЗЕРНІ КАВОВАРКИ

Цей спосіб приготування кави вимагає трохи більших зусиль, але й гарантує ще цікавіший та насиченіший смак. Гейзерні кавоварки працюють за принципом водяного тиску та виглядають як мініатюрні чайники. Їх можна ставити на газову плиту, а деякі моделі також на індукційну. Перші гейзерні кавоварки у світі мали імʼя італійського бренду Bialetti. Наразі це різноманітні серії з оригінальним дизайном: класичні Express, EXPRESS ITALIA в кольорах італійського прапора, BRIKKA та VENUS для індукційних плит і ще багато варіантів, які можна переглянути на сайті.

ЕСПРЕСО-КАВОВАРКА

Це такий тип приготування кави, який ще більше наближений до повної автоматизації процесу. Для цього знадобиться мелена кава або паперові капсули, які потрібно помістити в ріжок кавоварки. Лише декілька хвилин і порція еспресо буде готова. Ріжкові кавоварки виглядають в інтерʼєрі безсумнівно стильно. А якщо це яскрава техніка KitchenAid чи кавоварка в ретростилі 50-х Smeg, то мрії про красиву кухню можна вважати збулися.

КАВОМАШИНИ

Пік легкості в приготуванні кави вдома можна досягнути з автоматичними кавомашинами. Вони стали популярними завдяки своїй зручності: асортимент напоїв розширився від одного лише еспресо до капучино, лате та кави власної рецептури, яку можна задати в налаштуваннях. Кавомашини Nivona мають не лише різноманітний дизайн, а й мають функцію приготування одразу на дві чашки. Також рекомендуємо звернути увагу на кавомашини Smeg з капучинатором у чорному, білому та новому смарагдовому кольорі.

КАВА В ЗЕРНАХ І МЕЛЕНА

Не могло такого бути, щоб наша кавова добірка не містила самої кави. Тому раді повідомити про асортимент кави в зернах та меленої кави від брендів Danesi та Bazzara. Великими упаковками по 1 кг чи в банках по 250 г — найзручніший об'єм та всі види можна обрати на сайті просто зараз.

КАВОМОЛКИ

Якщо ви обрали каву в зернах, вам знадобиться кавомолка. Вона дозволить регулювати ступінь помелу кави, щоб налаштувати її смак під свої уподобання. Каву можна змолоти вручну млинами Peugeot або ж автоматичними кавомолками KitchenAid, Graef та Smeg.

Поділитися:
Читайте по темі
Читайте також
Категорії
Закрити
Популярні теги
Закрити